Sessies


Wo 15 Jun
09:00 - 12:30

De 'last mile'

Wat is de toekomst van e-fulfilment?

- Wat zijn de margekillers in omni-channel e-fulfilment?
- Wat zijn de succesfactoren voor omni-channel e-fulfilment?
- Wat zijn de disruptieve innovaties in omni-channel e-fulfilment?

Walther Ploos van Amstel - Lector City Logistics bij Hogeschool van Amsterdam

Walther Ploos van Amstel is als lector City Logistics verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam als organisatieadviseur op het gebied van stedelijke distributie, e-fulfilment, supply chain management en internationale distributie. Hij is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg en promoveerde in 2002 aan de VU in Amsterdam. Daarna was hij deeltijd hoogleraar logistiek aan de Nederlandse Defensie Academie in Breda en Den Helder van 2002 tot en met 2009. Hij deed onder meer onderzoek naar: winnende logistieke netwerken, allianties en samenwerking en intelligente logistieke concepten. Hij was jarenlang voorzitter van de jury van de Nederlandse Logistiek prijs van de vereniging logistiek management. Hij schreef diverse boeken en is vaste columnist bij onder meer Logistiek.nl.


Wo 15 Jun
19:30 - 21:00

Case Active Ants

De toekomst van E-fulfilment – wat webwinkels nu moeten weten om voorbereid te zijn voor straks

Bent u voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen in e-fulfilment? Waar eindigt de rat race van de cut-off tijden? Wat zijn innovaties in de last-mile, click & collect, omni channel- en cross border logistics? Hoe en waarom wordt e-logistiek steeds vaker gebruikt als marketingtool? Hoe ziet het magazijn van de toekomst eruit? Aan de hand van verschillende klantcases van onder andere Beate Uhse, Loavies.nl en Boohoo.com geeft Jeroen op praktische wijze zijn visie over de toekomst van e-fulfilment. Wie de toekomst ziet weet wat welke stappen hij vandaag moet nemen!

Jeroen Dekker - Managing Partner bij Active Ants e-commere logistiek BV

Jeroen Dekker was eind jaren 90 directeur bij de eerste webwinkel in Nederland: Shop.nl. Daarna startte hij zijn eigen keten van webwinkels in voedingssupplementen die hij succesvol verkocht. Parallel hieraan richtte hij enkele bedrijven op in Nederland, België en Nepal actief in webshopontwikkeling en grafische vormgeving. In 2011 heeft hij samen met een compagnon het e-fulfilmentbedrijf Active Ants overgenomen waar hij nu managing partner is.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.